Wat doe jij als je een programma gemist hebt? Je kan ze tegenwoordig gemakkelijk terug kijken op internet. Heb je een uitzending Gemist in België? Ga dan naar tvgemist.be. Eenvoudig TV herbekijken als je iets gemist hebt op Eén, Canvas, VTM, Q2, VIER, VIJF Sporza, Ketnet Kanaal, vtmKzoom Nickelodeon, Disney Channel.

Populaire programma’s

De Britse tv-serie Apple Tree Yard is gebaseerd op het gelijknamige boek van Louise Doughty. Apple Tree Yard draait om Dr Yvonne Carmichael (Emily Watson), een getrouwde wetenschapster die een affaire aangaat met de charismatische vreemdeling Mark Costley (Ben Chaplin). Ze is echter helemaal niet op de hoogte van zijn echte identiteit.

Hinterland is een detectiveserie die zich afspeelt in het afgelegen kustdorp Aberystwyth. Hinterland draait om de getroubleerde DCI Tom Mathias (Richard Harrington), die na tien jaar bij de politie in Londen om onbekende reden overgeplaatst wordt naar de westkust van Wales. Hij zondert zich af in het bos, waar hij in een caravan woont.

Outlander is een Brits-Amerikaanse tv-serie gebaseerd op de Reiziger-serie van Diana Gabaldon. In Outlander gaat Claire Randall (Caitriona Balfe) samen met haar man Frank Randall (Tobias Menzies) in 1945 op tweede huwelijksreis naar de Schotse Hooglanden. Frank wil onderzoek doen naar zijn voorvader, de beruchte Jonathan “Black Jack” Randall. Als Claire er alleen op uit trekt naar de plaatselijke stenen cirkel maakt zij een reis door de tijd en komt zij in het Schotland van 1743 terecht.

Wallander van de BBC draait om de Zweedse detective Kurt Wallander (Kenneth Branagh). Hij onderzoekt een reeks bizarre, gewelddadige moorden in Ystad. Hij werkt hiertoe samen met Anne-Britt Hoglund (Sarah Smart), Kalle Svedberg (Tom Beard) en Magnus Martinsson (Tom Hiddleston). Op het plaats delict worden ze bijgestaan door forenisch expert Sven Nyberg (Richard McCabe).