Helaas wordt het weer buiten in Nederland steeds wat minder en minder. de regenbuien nemen toe en de temperatuur zakt steeds dichter naar het vriespunt. Echter, wij Nederlanders zijn hier inmiddels aan gewend en kunnen daarom ook zat leuke dingen doen tijdens de koude winterdagen. Wat ook gemakkelijk kan in de winter, ook al zal je het niet snel doen. Is in de tuin lekker barbecueën. Zolang je een dichte/overdekte barbecue hebt is er niks aan de hand en kan het feestje gewoon doorgaan. Waarom zouden we alleen barbecueën als het mooi weer is? Zolang het kan en leuk is kunnen we dit net zo goed doortrekken tijdens de winter. Neem bijvoorbeeld een bbq van Kamado

Barbecueliefhebbers

Deze barbecues zijn erg gewild onder de echte barbecueliefhebbers. Deze barbecues worden alsmaar populairder. iedereen wilt ze hebben, omdat het gewoonweg uitstekende barbecues zijn. Het is een massieve, meestal keramische barbecue die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen en zeer goed warmte en vocht vasthouden. Precies wat je vlees of wat je ook gaat barbecueën nodig heeft. Doordat de barbecue boven en onder volledig afsluitbaar is kun je zelf de hitte goed reguleren en hierdoor perfect grillen op een constante temperatuur. 

Kamado grill

Daarbij is de Kamado grill in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. De meest populaire kamado bbq’s zijn Big Green Egg, Kamado Joe en The Bastard. Echter zijn er ook anderen barbecues verkrijgbaar. Met een Kamado grill kun je veel meer dan alleen grillen. Het is een multifunctionele barbecue. Hierdoor kan je dus op verschillende manieren het eten bereiden, kies gewoon de methode die het best bij je past. 

Ik zal nog kort even een opsomming geven waarom je een Kamado grill moet aanschaffen. 

  1. Verbruikt minder houtskool dan traditionele houtskoolbarbecuers
  2. Bereid de lekkerste gerechten met een waanzinnige lekkere smaak
  3. Gemaakt van hoogwaardig materiaal
  4. Grillen, bakken, koken, stomen en slow cooken. Iets wat de kamado grill allemaal kan
  5. Uitstekende temperatuurregulaties