Heb jij een eigen stijl die je uitdraagt zodra jij ’s ochtends de deur uitloopt en op je bestemming verschijnt? Je vertrekt niet voordat je jezelf tot in de puntjes hebt verzorgd en jezelf het perfecte outfit hebt aangemeten, zodat je de dag stijlvol kunt beginnen. Is jouw look compleet zonder een prachtige zilveren herenarmband van Leelavadee? Dat lijkt me sterk! In het assortiment met zilveren armbanden voor heren vind je handgemaakte sieraden die passen bij een klassieke, stoere of sportieve stijl. Dus met welke stijl jij je het liefst karakteriseert, je maakt die af met een bijpassende zilveren armband.

Wat de zilveren armband voor heren zo uniek maakt?

Onze armbanden worden met de hand gemaakt in Zuidoost-Azië. De fraaie en gedetailleerde bewerkingen die op de sieraden worden aangebracht, zijn door de ambachtelijke vervaardiging allesbehalve gelijk aan elkaar. De Aziatische invloeden zijn te herkennen in de prachtige details en de kleur van het zilver in combinatie met de schaduwen in de details geven het kunstwerk meer diepte. De armband krijgt daardoor een stoere uitstraling die past bij iedere stijl en jouw outfit net die extra aandacht geeft.

Zilver combineren met leer of natuurstenen kralen

Niet alleen bestaat ons assortiment uit prachtige armbanden die volledig van zilver zijn gemaakt. We zijn ook weg van de armbanden die in combinatie met leer zijn samengesteld wat zorgt voor een perfecte, robuuste uitstraling. Het ambachtelijke vlechtwerk dat in het leer is aangebracht, zorgt niet alleen voor extra stevigheid, maar sluit goed aan bij de unieke Balinese details in het zilver. En wat te denken van de natuurstenen kralen die onze zilveren armbanden voor heren een extra touch geven? De combinatie van het zilver met de kleuren van de natuurstenen kralen zijn een lust voor het oog en hebben een exotische uitstraling die jouw outfit compleet maakt. 

Ben jij een man die naast zijn polsen te voorzien van prachtige sieraden, ook houdt van een goede statement om zijn vinger? Dan krijg je geen genoeg van onze zilveren herenringen die met hun robuuste vormgeving en gedetailleerde bewerkingen perfect te combineren zijn met de armband die jij op het oog hebt. Laat je verrassen door ons assortiment vol prachtige zilveren ringen, die passen bij iedere stijl en kies voor een perfecte combinatie van ring en armband.

Als cadeau voor je geliefde?

Komt de verjaardag van jouw partner dichterbij of heb je een andere reden om hem te verrassen? Dan is een zilveren armband voor heren van Leelavadee een item waarmee je jouw man een bijzonder en uniek cadeau doet. Jij weet als geen ander wat bij hem past en hoe zijn kledingstijl nog beter tot zijn recht komt. Bovendien kun je kiezen wat jij mooi vindt om zijn polsen. Passen het robuuste leer of de kleurrijke natuurstenen kralen bij jouw partner of maak je hem blij met een compleet zilveren armband? Welke keuze je ook maakt, met ons assortiment vol prachtige, handgemaakte zilveren armbanden en ringen, vind jij het sieraad dat bij jou of je geliefde past.

We zijn trots op ons aanbod aan sieraden voor mannen. Ben je op zoek naar een mooi statement voor jezelf of voor je partner, dan vind je in ons assortiment een mooi aanbod aan stoere, zilveren sieraden:

  • Zilveren armbanden
  • Zilveren ringen
  • Leren armbanden
  • Kralen armbanden