Speeddaten is een van de makkelijkste, snelste en leukste manieren om op één avond veel singles te ontmoeten.

Hoe het werkt

Als je nog nooit van speed dating hebt gehoord, het is een beetje vergelijkbaar met het spel genaamd “musical chairs.”

In principe, de vrouwen zitten aan tafels en de mannen draaien rond de kamer totdat elke man en vrouw heeft een kans gehad om elkaar te ontmoeten. Je zit en praat met een vrouw voor ongeveer 5 tot 10 minuten en dan hoor je een signaal dat het tijd is om te wisselen en ga je naar de volgende vrouw.

Elke persoon krijgt een ‘scorekaart’ en als je een vrouw (of meerdere vrouwen) leuk vindt en hun contactinformatie wilt, dan markeer je hun naam (namen) op de kaart. En als diezelfde vrouwen ook interesse hebben om je terug te zien, zullen ze jouw naam aanvinken.

Aan het einde van het speed dating evenement of kort daarna, zullen de organisatoren van het evenement de kaarten vergelijken. Als de vrouwen die u ontmoet ook geïnteresseerd zijn in u, krijgt u elk de contactgegevens van de ander (e-mail of telefoonnummer). U neemt dan contact op met de vrouw om verder te praten en een afspraakje te regelen.

Als zij je echter leuk vindt maar jij je niet tot haar aangetrokken voelt of omgekeerd, dan krijgt geen van jullie beiden de contactgegevens van de ander. Geen zorgen over afwijzing dus. Deze evenementen worden vaak gehouden in bars of clubs en er is meestal een nominale vergoeding om deel te nemen.

Tip: Speeddate Utrecht | Altijd de leukste vrijgezellen!

Het belangrijkste wat je moet doen als je met een vrouw praat

Op een speed dating evenement, maakt het niet uit hoe duur je kleren of schoenen zijn of dat je eau de cologne draagt.

Wat belangrijk is, is dit: Als je met de vrouw praat, zorg je er dan voor dat ze zich tot je aangetrokken voelt? Windt je stijl van praten haar op of zet je haar af? Voelt ze zich verveeld of ongemakkelijk als ze met je praat, of voelt ze zich blij, opgewonden en aangetrokken?

Speed Dating is snel en gemakkelijk

Speeddating is aan te raden voor heren die,

Het te druk hebben om vrouwen te ontmoeten in andere omgevingen (bijv. bars, clubs, etc) omdat ze lange uren werken of hard studeren aan de universiteit.

Niet veel (of geen) vrienden hebben om mee uit te gaan en vrouwen te benaderen.

Hebben geen ervaring met het benaderen en ontmoeten van nieuwe vrouwen.

Willen snel beginnen met seks of relaties met enkele nieuwe vrouwen om hun ervaring op te bouwen.

Alleen single vrouwen willen ontmoeten om er zeker van te zijn dat de kans om afgewezen te worden zo klein mogelijk is.

Uitgelicht: Speeddaten Rotterdam | Een avond vol date plezier!

Een van de beste dingen van speeddaten is dat als je het niet voelt bij een bepaalde vrouw, je ‘date’ met haar toch maar een paar minuten zal duren.

Zelfs als je moet praten met een vrouw waar je geen interesse in hebt, is het een geweldige manier om je meer ontspannen te laten voelen en klaar om met een aantrekkelijkere vrouw te praten.