Custom-made bidons zijn een uitstekend middel voor promotionele activiteiten tijdens sportieve evenementen. Dergelijke flessen zijn een perfect middel tijdens sportevenementen, dit omdat ze zijn zeer nuttig zijn bij het helpen van de hydratatie van de deelnemers tijdens het evenement en zo ongelukken voorkomen. Dus terwijl u uw bedrijf promoot tijdens een evenement met bidons inclusief uw boodschap, helpt u de deelnemers hun gezonde levensstijl te onderhouden. Dit geeft uw bedrijf een positieve associatie met het evenement en doel.

Bidons worden veelvuldig gebruikt voor promotionele campagnes tijdens sportieve evenementen en zijn goed voor bedrijven die een verband hebben met de sport-industrie.

Bedrijven kunnen deze bidons als giveaway aanbieden tijdens sportevenementen, sporttoernooien, en ook bij de kleinere sportevenementen. Dit zal het bedrijf helpen met het vergroten van hun naamsbekendheid en met het creƫren van een beeld van een bedrijf dat in een niche markt opereert van de sport-industrie is waardoor dit een interessante markt wordt om aan te boren.

logo exposure

Het is belangrijk om uw bedrijf en logo exposure te geven in deze wereld en om uw de naamsbekendheid te vergroten, de bidons zijn hier een mooi product voor omdat het een groot bedrukkingsoppervlak heeft en zo veel exposure krijgt. Wanneer mensen gebruik maken van de fles om water te drinken, krijgt uw bedrijf zichtbaarheid terwijl ze worden gebruikt, andere mensen die dit zien krijgen daardoor ook direct met uw bedrijf te maken.

Na het evenement, wanneer de flessen worden gebruikt, blijft de advertentie waarde hoog en dit zal resulteren in meer klanten voor u. Meer klanten voor uw bedrijf betekent meer omzet en dat betekent meer winst! Custom-made bidons gaan lang mee, zijn relatief goedkoop maar zijn zeer functioneel, dit omdat dit artikelen zijn die nog echt gebruikt worden na het evenement. Er is een zeer grote selectie van bidons om uit te kiezen en uw bedrijf kan ze in vele kleuren en designs ontvangen.
promotionele producten
Dit zijn promotionele producten die veel waarde te hebben omdat ze kunnen worden gekocht in bulk, zij zullen uw bedrijf een betaalbaar alternatief bieden. Het andere voordeel met bidons is dat ze kunnen worden gebruikt om vrijwel elk bedrijf te promoten, je kunt ze heel gemakkelijk weggeven als promotiemateriaal. Ze zijn draagbaar, licht van gewicht en kan vrij gemakkelijk worden verspreid waardoor ze zeer geschikt zijn voor bedrijven in hun promotionele campagnes.

BPA vrij flessen

U kunt de BPA vrij flessen en de aluminium- of RVS flessen kiezen om ervoor te zorgen dat u dat u iets milieuvriendelijks gebruikt en zo uw steentje bijdraagt aan de groene aarde. Of denkt u eens aan de Dopper, een zeer milieu bewuste keuze naar Nederlands ontwerp wat klimaatneutraal geproduceerd wordt.

Met uw naam en uw logo bedrukt op de bidons‘, heeft u eenvoudig en prachtig platform om uw bedrijf te promoten. Omdat sportevenementen over het algemeen buiten worden gehouden, is dit een geweldige kans voor veel publiciteit, omdat veel mensen een dergelijke evenementen bezoeken en zo uw reclame zien.

Sportevenementen zullen onvergetelijk worden wanneer u uw ‘custom-made bidons‘ toevoegd! Mocht u meer informatie hierover willen dan helpen wij van Zintuig.nl u graag verder!
U kunt ons bereiken op 035-6956000 of neemt u eens een kijkje op onze bidonpagina.