Wanneer je denkt aan pennen en aan je eigen bedrijf dan kiezen veel mensen voor het laten bedrukken van pennen. Echter wist je dat pennen graveren vaak veel meer indruk achterlaten? Pennen graveren is misschien een iets duurder, maar maak indruk met een relatiegeschenk i.p.v. enkel en alleen met een promotiemiddel.

Pennen graveren wordt veelal ingezet voor zakenrelaties

Het laten graveren van pennen wordt voornamelijk ingezet voor een leuk geschenk of cadeau voor zakenrelaties. Hiervoor zie je toch dat veelal de duurdere en luxe pennen worden gebruikt. Hierbij kun je denken aan pennen van Waterman of de bekende Parker pennen. Ideaal om cadeau te geven tijdens bijvoorbeeld Kerst, Oud- en Nieuw of tijdens Pasen.

Wanneer kies je voor bedrukte pennen?

Bedrukte pennen zijn ideaal voor op de zaak. Je stopt de bedrukte pennen in een pennenmandje en iedere medewerker is wel eens pennen nodig. De pennen zijn ook ideaal voor evenementen en beurzen, om bijvoorbeeld gratis weg te geven. Het voordeel van bedrukte pennen ten opzichte van de gegraveerde pennen is dat ze vaak een paar cent per pen kosten en dus een stuk goedkoper zijn. Echter is het nadeel weer dat u veel minder indruk maakt met een simpele bedrukte pen.
Voor beurzen en andere evenementen zie je vaak dat men gehele pakketten samenstelt die men gratis kan weggeven. Bedrukte pennen zijn hier enkel een onderdeel van het pakket, puur omdat de pen te weinig indruk maakt.

Welke soorten pennen kun je allemaal bedrukken of graveren?

Pennen zijn er in verschillende soorten en maten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stijlvolle vulpen. De meest voorkomende pen is waarschijnlijk toch wel de balpen. Balpennen worden door iedereen in het dagelijkse leven gebruikt. Overigens heb je tevens de mogelijkheid om luxe balpen of vulpensets af te nemen. Deze setjes met een leuk hoesje zijn ook weer ideaal als relatiegeschenk. Laat uw pen graveren en kies voor een aantrekkelijke schrijfset.