Badjassen zijn er in verschillende soorten, kleuren en maten. Ook kun je op verschillende manieren opvallen of reclame maken, bijvoorbeeld door gebruik te maken van relatiegeschenken of promotieartikelen. Heeft u een onderneming in de badjassenbranche of wilt u graag reclame maken voor uw onderneming in baden en artikelen voor de badkamer? Dan is een bedrukte badjas een ideaal geschenk of om te dienen als promotiemateriaal om uw bedrijf te promoten.

Waarom gebruikt men een badjas?

Niets is gemakkelijker dan even een badjas aan te trekken. Wilt u bijvoorbeeld even snel naar de badkamer om te douchen of wilt u naar beneden genieten van een lekker ontbijt zonder dat u direct al uw kleren moet aantrekken? Dan is een badjas of een huispak de ideale oplossing. Badjassen worden nog veel gebruikt en dankzij de comfortabele stof ideaal indien u even snel naar de badkamer moet of snel uit bed moet.
Ook de huispakken of de onesies worden steeds vaker gekocht vanwege de comfortabele pasvorm en de eenvoud en het gemak waarmee een huispak of onesie aan en uitgetrokken kan worden.

Een badjas bedrukken of borduren

Het inzetten van bedrukte badjassen of geborduurde badjassen is een ideale manier om op een positieve manier op te vallen. Het is echter wel belangrijk dat u deze relatiegeschenken of inzet als een gift aan vertrouwde klanten of zorgt dat u indruk maakt op een evenement of beurs. Een badjas wordt voornamelijk thuis gedragen en hierdoor zien niet veel mensen uw bedrijfslogo op de badjas staan. Tijdens evenementen heeft een badjas een grotere marketingwaarde aangezien het opvalt, mensen willen meer weten of je producten en iedereen wil graag een gratis badjas.
Wilt u uw badjassen borduren of wilt u meer informatie over de diverse type badjassen die bedrukt of geborduurd kunnen worden? Bekijk nu het volledige assortiment van verschillende badjassen die voorzien kunnen worden van uw bedrijfslogo. Bekijk de links in dit artikel.